anchetaonline.ro

Viperă de 60 de centimetri, găsită de locatari lângă scara unui bloc

de | 22.10.2022 09:10 | Știri, Eveniment, Național

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța prezența unei vipere în zona unui bloc de locuințe. Incidentul a avut loc la Drobeta Turnu Severin, acolo unde un cetățean a observant șarpele aproape de scara unui bloc.

La fața locului a intervenit o echipă de jandarmi care a îndepărtat vipera. Aceasta avea o lungime de peste 60 cm și a fost eliberată apoi în mediul natural.

viperă

Un cetățean a solicitat astăzi sprijinul, printr-un apel la 112, după ce a semnalat prezența unei vipere în zona unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

 

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au găsit aproape de scara din spatele blocului, o viperă în lungime de peste 60 cm, care a fost îndepărtată și ulterior, eliberată în mediul natural”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Mehedinţi.

 

Totodată aceștia recomandă cetăţenilor ca, în astfel de cazuri, să nu se apropie, să nu intervină şi să sune de urgență la 112.

 

Foto: Digi24

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: