Virgil Baciu – recompensat la Gala „Star Construct 2023”

de | 13.12.2023 08:50 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

  • Premiu de excelenţă la categoria „Restaurări monumente istorice” pentru Valcon Roofs

virgil baciu premiat2 - Virgil Baciu – recompensat la Gala „Star Construct 2023”

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) a organizat vineri seara, pe 8 decembrie, la Marriott Bucharest Grand Hotel Gala „Star Construct 2023”. Evenimentul, ajuns la a IV-a ediţie, a reunit, într-o atmosferă festivă și relaxantă, reprezentanți ai societăților de profil, antreprenori în construcții, dezvoltatori imobiliari, proiectanți, producători, distribuitori de materiale și utilaje de construcții, restauratori monumente, patroni ai companiilor ce desfășoară activități conexe sectorului, precum și alți invitați de prestigiu.

Printre firmele recompensate în cadrul galei cu premii de excelenţă s-a numărat şi Valcon Roofs SRL, compania înfiinţată şi manageriată de către omul de afaceri Virgil Baciu. Valcon Roofs şi-a adjudecat premiul de excelență pentru activitate pe anul 2023 la categoria „Lucrări de restaurări monumente istorice”.

virgil baciu premiat - Virgil Baciu – recompensat la Gala „Star Construct 2023”

Premiul a fost înmânat de către amfitrioni managerului Virgil Baciu, care a dorit să sărbătorească această nouă recunoaştere a calităţii serviciilor oferite de Valcon Roofs SRL alături de soţia şi cele două fiice, prezente de asemenea la eveniment.

Valcon Roofs este una dintre cele mai apreciate firme specializate în construcţia de acoperişuri din ţară. Compania manageriată de Virgil Baciu, fostul primar al comunei Corbi, are un portofoliu impresionant de clienţi, multe dintre lucrări fiind executate la clădiri monument istoric: Palatul BCR din Piaţa Universităţii, Mănăstirea Antim, sediul Ambasadei Franţei sunt doar câteva dintre clădirile cu valoare istorică la care specialiştii Valcon Roofs au lucrat ca la carte. De asemenea, Valcon Roofs este firma care a fost aleasă să realizeze acoperişul celei mai grandioase construcţii realizate în România după Revoluţie, Catedrala Mântuirii Neamului.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi prevederi privind rolul și statutul grefierilor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbi | Virgil Baciu

Ultimele articole