Tânăr vitezoman la volan! Gonea cu 114 km/h prin Mihăești

de | 16.10.2023 18:27 | Județean, Eveniment

Și în acest weekend mai mulți șoferi au fost depistați conducând cu viteză excesivă. Polițiștii le-au reținut permisele de conducere și i-au amendat pe vitezomani.

Printre cei care au încălcat regulile de circulație se află și un tânăr de 19 ani, din Micești. El și-a pierdut dreptul de a mai conduce pentru o perioadă de 90 de zile, după ce a fost prins gonind cu viteza de 114 km/h.

Tânărul a fost înregistrat de aparatul RADAR, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73 – Mihăești.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Nicio zi fără vitezomani pe străzile argeșene

Pieton a devenit și un tânăr de 33 de ani, din județul Olt. El a fost sancționat aspru de către polițiști, după ce a fost surprins de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h, pe DN 73 –Schitu Golești.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, bărbatul din Olt a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

De sancțiunile polițiștilor nu a scăpat nici un bărbat de 36 de ani, din București. El a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Națională din Câmpulung cu viteza de 115 km/h.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu amendă, dar și cu permisul reținut pentru 90 de zile.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ți-ai pregătit locuința pentru sezonul rece? Recomandările pompierilor argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73