Vitezomanii- trași pe dreapta și amendați de polițiștii argeșeni!

de | 29.04.2024 23:37 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 28 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma activităților, oamenii legii au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.870 de lei. Totodată, polițiștii au reținut și 16 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Potrivit IPJ Argeș, 14 permise de conducere au fost reținute ca urmare a depășirii regimului legal de viteză, iar 2 pentru alcool.

Printre cei care au apăsat prea tare pedala de accelerație se află și un tânăr de 25 de ani, din Godeni.

El a fost depistat pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 de km/h (pe un sector de drum cu limita de viteza de 50 de km/h).

În urma ispravei sale, tânărul din Godeni a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Tot pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, circulând cu viteză excesivă a fost surprins și un bărbat de 30 de ani, din Vlădești. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 116 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, argeșeanul s-a ales cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Pieton pentru 90 de zile a devenit și un bărbat de 33 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

De asemenea, el s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.485 de lei.

Sursă foto: Facebook MAI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Focar de pestă porcină la o fermă din Olt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole