Vloggerul Selly prins circulând cu peste 200 km/h pe A1 București-Pitești

de | 23.03.2024 21:01 | Eveniment, Importante, Județean

Depistat cu 236 de km/h pe Autostrada A1! 

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a rămas fără permis de conducere pentru patru luni de zile, după ce a fost prins gonind cu peste 200 de km/h.

El a fost depistat în cursul zilei de astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, pe Autostrada A1 București – Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești.

Vloggerul, în vârstă de 23 de ani, era la volanul bolidului pe care l-a cumpărat la finalul anului trecut, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 236 de km/h.

Pentru că a depășit cu mult viteza legală pe acel tronson, Selly a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.300 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Selly: „A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!”

Într-o postare pe Instagram, Selly a scris că regretă incidentul și admite că a fost iresponsabil.

Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar.  Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor”, a scris Selly.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gonea cu 236 km/h pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Selly