O femeie de 46 de ani a fost reținută, după ce a omorât o pisică! A aruncat felina de la etajul trei

de | 23.03.2024 20:47 | Național, Eveniment

Agresiunile comise împotriva animalelor pedepsite aspru de polițiști!

O femeie de 46 de ani, din orașul Plopeni, județul Prahova, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a omorât o pisică, aruncând-o de la etajul 3.

Potrivit observatornews.ro, oamenii legii au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că femeia a aruncat pisica de la balconul unui apartament situat la etajul al treilea.

Din păcate, impactul cu solul a fost fatal pentru felină, aceasta murind.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Femeia a fost dusă la poliție pentru audieri, iar în cursul zilei de ieri, 22 martie, după administrarea probatoriului, prahoveanca a fost reținută pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova au reținut, în 22 martie, o femeie de 64 de ani, din orașul Plopeni, pentru infracțiunea de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept”, transmite IPJ Prahova.

foto descriptiv SHUTTERSTOCK

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 900 de animale aflate în pericol, salvate în 2023 de polițiști!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova