Au vrut să ajungă mai repede la muncă. Doi oameni au făcut o gaură cu excavatorul în Marele Zid Chinezesc

de | 05.09.2023 12:28 | Lifestyle, Național

Iată că se găsește câte un ”Dorel” peste tot. Două persoane sunt acuzate că au încercat să facă o spărtură prin Marele Zid Chinezesc pentru a scurta drumul până la muncă. Recent cei doi au fost reținuți în nordul Chinei după ce ar fi provocat stricăciuni unei secțiuni din faimosul monument cu un excavator, informează CNN, care citează autoritățile locale, potrivit celor de la digi24.ro.

sursa foto print screen can
Astfel, în comunicatul poliției locale se arată că un bărbat de 38 de ani și o femeie de 55 de ani din provincia Shanxi sunt acuzați că au încercat, pe 24 august, să facă o spărtură prin acest faimos zid pentru a ajunge mai repede la muncă – un șantier din apropiere. Cele două persoane au extins o spărtură în structura străveche ca să o facă suficient de mare încât să treacă cu un excavator. Poliția din Yuyou i-a reținut pe cei doi suspecți după ce a fost informată de daunele semnificative de integritate și siguranță la acea secțiune din zid.

Marele Zid Chinezesc are o lungime de peste 20.000 de kilometri și este monument protejat UNESCO din 1987.

Foto descriptiv. Sursă foto: travelandleisureasia.com și print screen CNN.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO – Procesul de ampretare digital CAD/CAM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marele Zid Chinezesc