A vrut să-și ucidă fratele pentru a-i fura soția!

de | 11.03.2023 12:00 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Botoșani a fost reținut pentru tentativă de omor, după ce a încercat să cumpere un pistol. Acesta vrut să își omoare propriul frate pentru că era îndrăgostit de soția acestuia.

Mai mult de atât, acuzatul și soția celui de-al doilea bărbat aveau chiar o relație amoroasă.

Vicleanul cuplu a plănuit să-l ucidă pe cel care stătea în calea iubirii lor.

Astfel, acuzatul a încercat să cumpere un pistol de la un bărbat din Constanța. În momentul cumpărării, i-a spus vânzătorului că nu are autorizație și să nu-i facă niciun fel de document.

Cel care urma să îi vândă arma s-a retras, lăsându-l cu ochii-n soare pe cel care dorea să își ucidă fratele. Însă acuzatul nu s-a dat bătut și a încercat să apeleze la alte două persoane, conform Antena 3 CNN.

Între timp însă, individul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat, de asemenea, la domiciliul său au fost făcute și mai multe percheziții și ridicate două telefoane mobile, dar și înscrisuri cu valoare probatorie.

Foto descriptiv.

Sursa Foto Ziarul BURSA

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier în Pitești! O victimă are nevoie urgent de ajutor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani | Constanța

Ultimele articole