Wizz Air renunță la o nouă rută în 2023! Este o destinație preferată de români!

de | 20.03.2023 14:05 | Știri, Lifestyle, Național

Wizz Air a luat decizia de a renunța la o altă rută anul acesta. Este vorba despre o destinație preferată de mulți români pentru vacanțe.

Reprezentanții companiei maghiare au anunțat faptul că zborurile cu plecare din Timișoara spre Santorini, sunt cele vizate.

zbor anulat Wizz Air

Reamintim faptul că Wizz Air a anunțat în luna februarie faptul că alte cinci rute vor fi suspendate în luna martie, zboruri cu plecare din București, Sibiu, Cluj Napoca și Iași.

Zborul de la București la Ancona va fi suspendat până în luna octombrie 2023 iar cel de la București la Rimini va continua până la data de 15 mai, urmând a fi suspendată până în luna noiembrie.

Ruta Sibiu-Madrid va fi suspendată de la sfârșitul lunii martie până la data de 30 octombrie 2023,  conform boardingpass.ro.

Cluj Napoca – Perugia, zbor inaugurat în luna decembrie a anului 2022, urmează să fie suspendat după data de 15 mai cu reluare de la 1 noiembrie 2023.

De asemenea, zborul Iași-Bari va fi suspendat după data de 21 martie și urmează a fi reluat în toamnă, la data de 1 noiembrie 2023.

wizz air

Compania vine și cu o veste bună!  În vara acestui an, Wizz Air va zbura din Timișoara spre insula Zakynthos din Grecia.

Ruta ar trebui să înceapă din  luna iunie și va fi operată în fiecare zi de joi.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Wizz Air