Zeci de părinți protestează în fața unei școli din București, după ce un elev ar fi fost abuzat de două ori

de | 04.03.2024 12:53 | Național, Eveniment

Zeci de părinți protestează în fața Școlii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu” din București. Mitingul are loc după ce mama unui elev a acuzat că fiul ei a fost agresat sexual de două ori.

Potrivit antena3.ro, prima agresiune ar fi avut loc când băiatul avea 8 ani și era în clasa 0. Acum, victima, care are 10 ani, a fost din nou agresată sexual. Mama elevului acuză că băiatul ei a fost și victima bullyingului.

A fost violat de două ori! De două ori, nu o dată! De două ori! Prima dată avea 8 ani când a fost abuzat. Era clasa zero. Noi am aflat la sfârșitul clasei, într-o joi, iar vineri am fost la doamna directoare. S-a întâmplat în toaleta școlii, la parter. Copilul mi-a zis că la toaletă nu era zăvor”, a declarat mama copilului violat pentru Antena 3 CNN.

Părinții elevilor de la școala din Capitală spun că se tem să își mai lase copiii la ore. Ei așteaptă răspunsuri din partea directoarei școlii, notează sursa citată.

Inspectoratul Școlar București a primit abia luni dimineață o sesizare oficială din partea școlii.

Nu a fost nicio sesizare până azi la 8.50. Cât timp școala nu a făcut o sesizare la poliție, ci părintele, părintele primește personal răspunsul. Vom face cercetări. Acum e un control în desfășurare. La școală s-au făcut toate inspecțiile tematice din planul de control”, a declarat inspectorul școlar general al ISJ București, Vlad Drinceanu

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Micești! Un pieton a fost lovit de o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București