Zi festivă la IPJ Argeș: Avansări în grad și premieri

de | 25.03.2024 15:48 | Județean, Eveniment

Astăzi, 25 martie, Poliția Română împlinește 202 ani de la înființare, iar cu acest prilej la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a avut loc o ședință festivă, în cadrul căreia peste 200 de polițiști argeșeni au fost apreciați pentru activitatea desfășurată.

Dintre aceștia, 182 au fost avansaţi în gradul profesional următor. Este vorba despre 33 de polițiști (22 de ofiţeri şi 11 agenţi) care au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de termen, iar 149 de polițiști (42 de ofiţeri şi 107 agenți) care au fost avansați la termen.

Totodată, 52 de ofițeri și 23 de agenți de poliție au fost recompensați cu felicitări și mulțumiri scrise pentru fapte deosebite în slujba cetățeanului.

Cu această ocazie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele obținute și a acordat plachete pentru 7 dintre structurile Inspectoratului, în semn de apreciere pentru întreaga activitate, dar și pentru 2 polițiști de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care s-au remarcat prin inițiativă și interes deosebit în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

1532dc9f 2c4c 4db4 b838 f9416d3e002d - Zi festivă la IPJ Argeș: Avansări în grad și premieri

Mai mult de atât, activitatea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost apreciată și de conducerea Poliţiei Române, prin oferirea unei plachete de onoare. Aceasta a fost oferită  inspectorului-şef, chestor de poliție Badea Marian, în cadrul unei ceremonii festive, ce a avut loc pe 22 martie, la Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Foto: IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact violent între un autoturism și un scuter la Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș