Zilele municipiului Curtea de Argeș – 10 zile incendiare de petrecere și voie bună

de | 03.08.2022 21:34 | Știri, Administrație, Curtea de Argeș, Județean, Lifestyle

  • Zilele municipiului Curtea de Argeș

 

Urmează 10 zile incendiare de petrecere și voie bună la Zilele municipiului Curtea de Argeș, de sâmbătă, 6 august, și până luni, 15 august 2022, un festival lung de vară, cuprinzător și inedit pentru Curtea de Argeș!

Platoul de la Sala Sportului va fi invadat de distracție la cel mai mare FESTIVAL ESTIVAL!” anunță organizatorii.

Va fi cate un spectacole de excepție în fiecare seară, regal folcloric, concerte extraordinare de muzică pop, rock și folk susținute de artiști consacrați dar și interpreți, formații și ansambluri locale.

TÂRGUL TRADIȚIONAL desfășurat anual la Curtea de Argeș vă provoacă cu cele mai savuroase „bucate de colecție”, preparate sub ochii pofticioșilor și servite tuturor celor prezenți: grătarele vor sfârâi încinse la maximum dis de dimineață cu pastramă, mititei și cotlete aromate stropite din belșug cu bere rece, iar pe cei mici și cei mari îi așteptăm cu cel mai mare și frumos parc de DISTRACȚII!

De asemenea gurmanzii vor putea savura din festinul pregatit cu produse tradiționale, cărnuri, brânzeturi și afumături dar și deserturi spectaculoase, turtă dulce, plăcinte, înghețată, produse apicole și bio, clătite, gogoși și multe altele, numai bune de gustat în cadrul festivalului sau de luat acasă.

 

Argeș

Petrecerile de poveste durează 10 zile iar organizatorii au pregătit o selecție adevarată de concerte.

Programul complet:

Sâmbătă 6 august: DIANA CĂLINESCU, EMILIA GHINESCU, JIMMY DUB, PROGRAM CLUBBING CU DJ BEE ŞI MC RAISA.

Duminică 7 august: REBECA SIMION, OLGUȚA BERBEC ȘI REMUS NOVAC, EDY SANDA, PROGRAM CLUBBING CU DJ BEE ŞI MC RAISA.

Luni 8 august: ION DRĂGAN, LEEYA D., ARMIN NICOARĂ ȘI CLAUDIA PUICAN, PROGRAM CLUBBING CU DJ BEE ŞI MC RAISA.

Marți 9 august: CHANTE, PEPE, CARMEN IENCI ȘI TARAFUL, PROGRAM CLUBBING CU DJ BEE ŞI MC RAISA.

Miercuri 10 august: LUCIAN VINTILESCU, LEONARD PETCU, IONUȚ ȘI DOINIȚA DOLĂNESCU, PROGRAM CLUBBING CU DJ BEE ŞI MC RAISA.

Joi 11 august: IONELA GUZIC, VALENTIN SANFIRA, BOGDAN ONCIOIU, CRISTINA TURCU PREDA, PROGRAM CLUBBING CU DJ BEE ŞI MC RAISA.

Vineri 12 august: RONA RIVA, LIVIU PUȘTIU, CHAMPEN (COLUMBIA), RICHY B. (CHILE).

Sâmbătă 13 august: DANIELA CERNEA, SEEYA, PROMETEU, ANNA LESKO.

Duminică 14 august: ANSAMBLUL „ARGEȘUL” AL CENTRULUI DE CULTURĂ ȘI ARTE „GEORGE TOPÎRCEANU”, MĂDĂLINA LUPU, ILEANA MACHIDON, GRAȚIAN BĂDESCU, LAURA ȚOC, SIMI BELEA, OVIDIU HOMORODEAN, NICU PALERU.

Luni 15 august: COPIII DE LA CLASA DE CHITARĂ A CENTRULUI DE CULTURĂ ȘI ARTE „GEORGE TOPÎRCEANU”, CRISTIAN MATEI, ANA MARIA BALTAG DIACONU, LILIANA GEAPANĂ, MARIA GHINEA, LAVINIA FURTUNĂ ȘI TARAFUL MARIN ALEXANDRU, NICOLETA NUCĂ.

Prezentatoare va fi Adriana Ștefan.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Joi, 4 august are loc o nouă ședința a Consiliului Local Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole