De Zilele Orașului. Ministrul Muncii, în mijlocul gospodarilor din Ștefănești

de | 05.08.2023 18:08 | Ștefănești, Județean, Politic, Știri

Astăzi s-a desfășurat o nouă ediție a Zilei Orașului Ștefănești. Primarul Nicolae Velcea și echipa sa au pregătit pentru această ocazie specială numeroase surprize, de la spectacole și parc de distracții pentru copii până la o tombolă cu premii. În cadrul manifestărilor dedicate ”Zilei Orașului Ștefănești”, au fost premiați elevii, tinerii și sportivii merituoși din oraș, precum și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Diplomă de Excelență pentru primarul Nicolae Velcea

La împlinirea a 571 de ani de la prima atestare a localității administrația locală a pregătit o serie de manifestări pentru a celebra. Seria activităților se termină cu un spectaculos foc de artificii, dar înainte sunt programate recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați: Maria Dragomiroiu, Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Alin Oprea (Talisman), Minodora, Violeta Constantin, Ilie Măndoiu, Mariana Stan, Julia Jianu de la trupa Sexy, Monica de la trupa „Angels”(prezentator și artist).

Sursă foto: Facebook PSD Arges

Și în aceste momente de sărbătoare, ca de fiecare dată, o puternică echipă a PSD Argeș a fost în mijlocul gospodarilor din Ștefănești. Din echipa PSD Argeș au făcut parte deputatul Simona Bucura-Oprescu – ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești și prim-vicepreședinte PSD Argeș, Ion Georgescu – primar al orașului Mioveni și prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Stocheci, senatorul Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, deputatul Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarul Liviu Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, consilierii județeni Cristina Popa, Diana Lupaș, Ramona Nițoiu, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan. Primarul Nicolae Velcea a primit din partea președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă, pentru activitatea desfășurată pentru dezvoltarea orașului Ștefănești o Diplomă de Excelență.

Sursă foto: Facebook PSD Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Revizuirea legislației în domeniul pensiilor, precum și în cel al salarizării reprezintă prioritatea Ministerului Muncii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole