anchetaonline.ro

Zina Ghițulescu, concert jazz&pop cu bandul Filarmonicii Pitești

de | 22.03.2023 12:25 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

Vineri, 24 martie, Filarmonica Pitești organizează de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, un nou concert de jazz&pop.

Zina si bandul Filarmonicii

 

 

 

Solista Zina Ghițulescu împreună cu clarinetistul Ionuț Tolea, pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, artiștii care alcătuiesc bandul filarmonicii piteștene, vor aduce în fața publicul pagini muzicale de mare popularitate.

Zina Ghițulescu

Cine este Zina Ghițulescu?

După absolvirea Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești, Zina Ghițulescu a urmat și cursurile Facultății de Muzică (secția pedagogie muzicală) de la Universitatea din Pitești. Timp de 10 ani a cântat alături de orchestra „Doina Argeșului”, împlinindu-și un vis. Este laureată a mai multor festivaluri de folclor, dintre care menționăm: Mamaia, Maria Lătărețu, Maria Tănase. A fost prezentă în multe ediții Tezaur folcloric, realizate de regretata Marioara Murărescu.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului.

Elevii și studeții beneficiază de reduceri, vor plăti pentru un bilet 10 lei, respectiv 7,50 lei iar pensionarii, 20 de lei, respectiv 15 lei.

De precizat faptul că abonamentele sunt valabile în continuare.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: