Ziua Copilului – sărbătorită în avans la Școala Traian

de | 31.05.2022 14:41 | Lifestyle, Pitești, Știri

Veselie maximă astăzi la Școala Traian Pitești, unde profesorii le-au făcut o surpriză elevilor, sărbătorind în avans Ziua Copilului. Curtea școlii s-a umplut de râsete, cântece și bucurie. Un tobogan și un loc de joacă gonflabile au fost în centrul atenției sărbătoriților zilei. Elevii au realizat desene pe asfalt, dar și câteva momente artistice. Au cântat, au dansat și au etalat baloane în culorile tricolorului, iar dascălii le-au fost alături și au dansat alături de cei mici, așa cum a cerut și tema evenimentului ”Să fim copiii pentru încă o zi!”.

ziua copilului sc traian sc Traian 3 1 - Ziua Copilului - sărbătorită în avans la Școala Traian

sc traian5 - Ziua Copilului - sărbătorită în avans la Școala Traian

cls IIIBB - Ziua Copilului - sărbătorită în avans la Școala Traian

Îi felicit pe copii, dar și pe profesorii și pe părinții lor, pentru dovada că și-au luat în serios deviza „Performanță și victorie!”

A fost o zi de școală atipică, unică în viața elevilor de la Școala Traian, iar de spectacolul lor s-au bucurat și oficialitățile piteștene, primarul Piteștiului, Cristian Gentea și inspectorul școlar general, Dumitru Tudosoiu, care au răspuns invitației transmise de către managerii școlii, Manuela Iordănescu și Corina Deonise.

Am răspuns cu bucurie invitației de a participa, astăzi, la manifestările organizate de către Școala Gimnazială Traian, dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Instituție de învățământ și educație de calitate, preocupată de performanță, Școala Gimnaziala Traian este o verigă importantă a sistemului local și național de educație, ai cărei elevi îi duc mai departe renumele: Piteștiul se poate mândri cu medalia de aur la faza națională de lingvistică, obținută, anul acesta, de către o elevă de clasa a V-a a Școlii Gimnaziale Traian (Astrid Rezmiveș, clasa a V-a D), dar și cu faptul că echipa de fotbal băieți a școlii a obținut locul al II-lea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar!

Îi felicit pe copii, dar și pe profesorii și pe părinții lor, pentru dovada că și-au luat în serios deviza „Performanță și victorie!” și le doresc un drum încununat de aceste atribute ale excelenței!

La mulți ani, dragi copii!”, este mesajul transmis de către edilul Piteștiului.

D tudosoiu, C Gentea, M Iordanescu

Pentru tot ce ați realizat astăzi și pe durata întregului an, pentru tinerețe, pentru bunătate, pentru frumusețe, vă mulțumesc și vă doresc tuturor la mulți ani!”, le-a transmis și inspectorul general, Dumitru Tudosoiu, celor prezenți.

profesori sc traian

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Dumitru Tudosoiu

Ultimele articole