O nouă schimbare în traficul rutier din Pitești

de | 31.05.2022 14:32 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță că începând de marți, 31 mai, a fost insituit prelungirea sensului unic de circulaţie pe strada Rahovei, inclusiv pe tronsonul de la bl. 15 până la strada Exercițiu.

De asemenea, au fost demontate indicatoarele de restricție cu semnificația „Oprirea interzisă”, care erau montate pe segmentul de drum cuprins între blocul 15 și strada Exercițiu.

strada rahovei pitesti 1 - O nouă schimbare în traficul rutier din Pitești

Foto Facebook

Amintim că în cadrul ședinței Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale, care a avut loc, săptămâna trecută, la Primăria Municipiului Pitești, au fost analizate mai multe propuneri. Printre propunerile avizate se numără și noi instituiri de sensuri unice de circulație, dar și a unor semafoare noi. De asemenea, vor fi amplasate și indicatoare rutiere în anumite zone din Pitești.

Citiți pe anchetaonline.ro:

Schimbări în traficul rutier din Pitești! Noi sensuri unice, noi semafoare și indicatoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești