De Ziua Internaţională de Conștientizare a Autismului. Toată lumea poartă albastru la Marșul de Conștientizare din Pitești

de | 02.04.2024 10:11 | Pitești, Lifestyle

Astăzi, Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș sărbătorește o dublă aniversare. Astăzi este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului și tot astăzi se împlinesc 13 ani de când Asociația a lua ființă. Cu această ocazie, toți cei care doresc să se alăture sau să transmită un mesaj de solidaritate față de persoanele cu autism și cu tulburări de spectru autist o pot face participând la Marșul de Solidaritate care se va desfășura în centrul Municipiului Pitești de la ora 12:00, cu plecare din Piața Vasile Milea, se va traversa zona centrală pe Imnul Autismului și se va ajunge în Piata Primăriei unde vom fi așteptați cu o mulțime de surprize.

Asociația îndeamnă pe cei prezenți să poarte albastru, culoare simbol a Autismului.

Pot fi postate mesaje si desene de susținere pe pagina Asociației

De asemenea, toți cei doresc să fie alături, pot posta sau lăsa pe pagina de Facebook a Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș  desene sau mesaje de susținere și încurajare a persoanelor cu autism.

Ore de terapie gratuite pe parcursul întregii zile

Pentru toți cei 59 de beneficiari ai Asociației, dar și pentru părinții acestora, cadourile care se pregătesc în cursul zilei de astăzi, dar și pe parcursul lunii aprilie, vor fi numeroase. Astfel, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, toate orele de terapie vor fi acordate în mod gratuit la nivelul Asociației, din fondurile strânse în urma evenimentului caritabil de aseară de la Filarmonica Pitești, pentru care tuturor celor care au donat și celor care vor continua să doneze și să ajute în diferite moduri, vă suntem profund recunoscători.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacolul caritabil ”Zâmbet în Autism”. Cristian Gentea: ”Sunt optimist și îmi declar susținerea ca părinte, cetățean și edil!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole