anchetaonline.ro

Miercuri. Presiune scăzută la apă în Piteşti, Albota şi Bradu

de | 02.04.2024 10:01 | Pitești, Administrație

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa, în data de 3 aprilie 2024, între orele 09:00 și 22:00, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Staţia de Repompare Dârzului, municipiul Piteşti, iar în acest interval orar apa potabilă se va furniza cu presiune scăzută.

Vor fi afectaţi următorii utilizatori:

  • DN 65, str. Ecologiei şi blocurile de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă din comuna Albota;
  • Platoul Prundu Piteşti/Bradu – la etajele superioare.

Societatea recomandă consumatorilor afectaţi de furnizarea apei cu presiune scăzută să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic. Echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar menționat, pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți contacta reprezentanții societății Apă Canal 2000 S.A. la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate‟ sau ”Avarii‟.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacolul caritabil ”Zâmbet în Autism”. Cristian Gentea: ”Sunt optimist și îmi declar susținerea ca părinte, cetățean și edil!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 SA | Primăria Municipiului Pitești