Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace. Cristian Gentea: ”Mulți ani cu competiții frumoase”

de | 06.04.2024 16:28 | Pitești, Lifestyle

Pentru că în fiecare an, pe 6 aprilie, în toată lumea este sărbătorită Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis un mesaj tuturor sportivilor care practică artele marțiale japoneze.Acest mesaj vin e în contextul în care Pitești Arena găzduiește  Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21).

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Este încă un prilej fericit să urăm de la Pitești, tuturor sportivilor care practică artele marțiale japoneze în Europa, mulți ani cu competiții frumoase, rezultate excepționale și prietenii trainice pe tot continentul!

Ju-jitsu este un sport al respectului și onoarei, iar voi, cei care continuați tradiția vechilor luptători samurai, sunteți un exemplu pentru toți copiii sau tinerii care au cultura sportului.

Pitești Arena este deschisă oricând performanței, a fost o onoare să vă găzduim de două ori într-un singur an, vă mulțumim pentru prestațiile captivante și pentru promovarea Piteștiului în lume, ca oraș al sportului!

Să fie spectacol!

Succes sportivilor!

Felicitări Federațiilor Naționale și Internaționale de Arte Marțiale!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacol sportiv de performanță. A început cel mai mare campionat de Ju-Jitsu chiar la Pitești Arena

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole