Spectacol sportiv de performanță. A început cel mai mare campionat de Ju-Jitsu chiar la Pitești Arena

de | 05.04.2024 12:25 | Pitești, Lifestyle

A început cel mai așteptat eveniment sportiv de la Pitești: Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21). 1.057 de sportivi, cu vârste sub 21 de ani, vor concura până pe 7 aprilie la 1.129 de probe, pe 8 suprafețe de concurs concomitent, creând momente speciale ce vor putea fi vizionate și în direct pe canalele on-line ale F.R.A.M., Primăriei Municipiului Pitești și ale Ju-Jitsu International Federation (JJIF). Accesul publicului la Pitești Arena este gratuit.

Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, cu partenerii, organizează Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21). Intrarea este gratuită în toate cele 3 zile și ne așteptăm ca tinerii să vină în număr foarte mare! Alături de competitori sunt prezenți în calitate oficială și 58 de persoane din 28 de țări, 244 de antrenori și 44 de arbitri. Amatorii de spectacol sportiv sunt bineveniți în zilele de vineri – 05 aprilie, sâmbătă – 06 aprilie și duminică – 07 aprilie, la Pitești Arena (Str. Basarabia nr. 35), începând cu ora 9:00. Finalele se desfășoară la finalul fiecărei zile, începând cu orele 19:00. Delegația României este formată din: 122 de sportivi, 2 antrenori principali de lot national (Ion Chelu, Viorel Lixandru) și 4 antrenori secunzi de lot național (Lucian Bogluț, Luis Turcu, Genoveva Dobre, Doru D. Galan).

”La Pitești a început cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată de o țară din Europa!

1057 de sportivi din toată lumea se vor lupta timp de 3 zile, pe 4 discipline.

Vom avea un spectacol total chiar în orașul nostru!

Succes tuturor competitorilor!

Vă așteptăm la Pitești Arena, intrarea este gratuită în toate cele 3 zile!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată de o țară din Europa, la Pitești Arena

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole