(VIDEO) Trei tineri de 17 ani au fost reținuți în urma scandalului din centrul Piteștiului

de | 05.04.2024 12:16 | Județean, Eveniment

Trei minori de 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma scandalului ce a avut loc în centrul municipiului Pitești, în urma căruia doi tineri au ajuns la spital.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în centrul Piteștiului și-a fost filmat de mai mulți martori. Pe baza imaginilor, polițiștii au dat de urma agresorilor și astăzi i-au reținut pe trei dintre ei.

Vezi video AICI.

Imaginile de mai sus au fost filmate în noaptea de 29 spre 30 martie, în jurul orei 03:00, de mai mulți martori și surprind o violență extremă. Șapte adolescenți teribiliști, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din localitățile Mărăcineni și Negrași, i-au bătut fără niciun motiv pe alți doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, în zona centrală a municipiului Pitești. Nimeni nu a sărit să aplaneze conflictul, martorii s-au limitat doar la a filma și a se mira.

Un echipaj de poliție aflat în patrulare a observat, de la distanță, altercația și a intervenit. Când s-au apropiat, agenții i-au găsit doar pe cei doi răniți. Atacatorii fugiseră.

Victimele au ajuns la spital și au primit îngrijiri medicale.

Imaginile au ajuns însă și la poliție care i-a identificat pe agresori și i-a săltat pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei trei minori de 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 5 aprilie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Dosarul deschis de poliție este pentru loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scandal în centrul Piteștiului! Doi tineri au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești