Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată de o țară din Europa, la Pitești Arena

de | 04.04.2024 14:59 | Pitești, Lifestyle

În perioada 4-7 aprilie, Pitești Arena va găzdui competiția a 1057 de sportivi din toată lumea. Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, organizează Campionatul European de Ju-Jitsu 2024 (U16, U18 & U21). Intrarea este gratuită în toate cele 3 zile și ne așteptăm ca tinerii să vină în număr foarte mare.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

Alături de competitori vor fi prezenți în calitate oficială și 58 de persoane din 28 de țări, 244 de antrenori și 44 de arbitri. Amatorii de spectacol sportiv sunt bineveniți în zilele de vineri – 05 aprilie, sâmbătă – 06 aprilie și duminică – 07 aprilie, la Pitești Arena (Str. Basarabia nr. 35), începând cu ora 9:00. Finalele se desfășoară la finalul fiecărei zile, începând cu orele 19:00. Delegația României este formată din: 122 de sportivi, 2 antrenori principali de lot national (Ion Chelu, Viorel Lixandru) și 4 antrenori secunzi de lot național (Lucian Bogluț, Luis Turcu, Genoveva Dobre, Doru D. Galan).

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată de o țară din Europa va fi organizat de România, prin Federația Română de Arte Marțiale, la Pitești!

În perioada 4-7 aprilie, Pitești Arena va găzdui competiția a 1057 de sportivi din toată lumea!

Sunt foarte mândru că orașul nostru este menționat la superlativ de Michael Korn, vicepreședintele Federației Internaționale de Ju-Jitsu, pentru excepționala organizare!

Așteptările oaspeților noștri sunt depășite: de la sală de competiții, de excepție, la condiții de cazare, transport, comunicare și empatie!

Cazările în hoteluri și pensiuni s-au făcut pe o rază de 100 de km!

Sunt 3 zile de competiții pe 4 discipline, veți vedea arta marțială japoneză practicată de vechii samurai prin ju-jitsu: lupte la sol, unu la unu, dar și spectaculoase show-uri pe saltea!

Este un sport al respectului și prieteniei, de altfel în 6 aprilie sărbătorim și Ziua Internațională a Sportului!

Intrarea este gratuită în toate cele 3 zile și ne așteptăm ca tinerii să vină în număr foarte mare!

Mulțumesc partenerilor noștri – Agenției Naționale pentru Sport, Federației Internaționale de Ju-Jitsu, Federației Române de Arte Marțiale, în mod special președintelui Florentin Marinescu!

Competiția europeană din România va rămâne în calendarul mondial, iar despre Pitești se va vorbi, de asemenea, în toată lumea!”, a fost mesajul primarului Cristian Gentea transmis pe pagina de Facebook, după conferința de presă dedicată evenimentului sportiv.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul competiției. Pitești Arena – gazda celui mai mare Campionat European de Ju-Jitsu (U16, U18 & U21)

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole