Ziua Muncii va fi sărbătorită la Mioveni în mijlocul naturii, la Făget!

de | 24.04.2023 10:48 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Mioveni

Anul acesta, Ziua Muncii va fi sărbătorită la Mioveni, printr-o tradițională serbare câmpenească, în mijlocul naturii, în zona de picnic Făget.

Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează în perioada 28 – 30 aprilie, o serie de manifestări cultural-artistice prilejuite de ediția din acest an a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei.”

Cei prezenți se vor putea bucura de muzică bună și vor putea savura preparate tradiționale, într-o oază de verdeață.

la Mioveni

Bucurați-vă de o primăvară însorită și haideți să petrecem clipe de neuitat alături de artiștii Veronica Dinu, Adrian și Andrei Tase, Cristina Turcu Preda, Taraful Cornel Bucuroiu, Emilia Ghinescu, Florin Vasilică și Ansamblul Teleorman, Ansamblul Folcloric “Plai de Dor”,  Ansamblul Dorulețul, cursanții Centrului Cultural Mioveni, Clubul Copiilor și Centrul Județean De Cultură și Arte Argeș.

 

Vă așteptăm cu preparate tradiționale, într-o atmosferă de sărbătoare, într-o oază de verdeață!”, au transmis organizatorii.

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni