„Ziua Orașului Ștefănești”, Ediția 2023. Programul complet anunțat de organizatori

de | 13.07.2023 16:00 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Ștefănești

Primăria Orașului Ștefănești împreună cu Cosiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural vă invita la „Ziua Orașului Ștefănești”, Ediția 2023.
Evenimentul se va desfășura în data de 5 august 2023, începând cu ora 15.00, în Zona Blocuri – Parcare Bloc 20.
Pregătim pentru dumneavoastră o nouă ediție presărată cu momente deosebite și multe surprize”, a transmis primarul Nicolae Velcea.
De precizat că în cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Orașului Ștefănești”, vor fi premiați elevii, tinerii, sportivii merituoși din orașul Ștefănești, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și oficialități.
Vor fi amenajate terase în aer liber și parc de distracții pentru copii și nu vor lipsii artificiile și tombola cu premii.
program ziua Ștefănești
„Ziua Orașului Ștefănești” se va desfășura după următorul program:
  • ora 15.00 – program muzical oferit de copiii talentați din Orașul Ștefănești;
  • ora 16.00 – festivitatea de premiere a elevilor, tinerilor și sportivilor merituoși din orașul nostru, a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie și a oficialităților;
  • ora 17.00 – recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați: Maria Dragomiroiu, Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Alin Oprea (Talisman), Minodora, Violeta Constantin, Ilie Măndoiu, Mariana Stan, Julia Jianu de la trupa Sexy, Monica de la trupa „Angels”(prezentator și artist).
Ziua se va încheia cu un foc de artificii.
Foto: Facebook Nicolae Velcea

Citi de asemenea pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești