De ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena, spectacol tradițional în Piața Primăriei Pitești!

de | 22.05.2024 14:10 | Pitești, Lifestyle

În ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului Pitești iubitorii de muzică au sărbătorit în Piața Primăriei cu un spectacol extraordinar de muzică populară autentică.
concert la Pitești
Spectacolul a început marți la ora 16:30 cu performanțele remarcabile ale studenților și profesorilor Catedrei de Muzică de la Universitatea Politehnica – Centrul Universitar Pitești, care au încântat cu talentul lor și pasiunea pentru muzica tradițională.
concert la Pitești
După prestația celor menționați invitații speciali: Olguța Berbec, Vlăduța Lupău și Nicolae Gribincea, alături de Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii” și Orchestra „Doina Argeșului”, au urcat pe scena din centrul Piteștiului spre încântarea publicului prezent.
concert la Pitești
Aceștia au oferit recitaluri de excepție, aducând încântare și veselie în inimile tuturor celor prezenți.
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la această sărbătoare minunată a Piteștiului!”, este mesajul transmis de Primăria Pitești.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Constantin și Elena | Piața Primăriei Pitești | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole