În zona Exercițiu. Amenzi usturătoare pentru că vindeau mărțișoare fără acord

de | 29.02.2024 18:20 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești reamintește că comerțul trebuie să se desfășoare în condiții civilizate și cu respectarea normelor legale. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control – Poliția Locală Pitești au desfășurat astăzi o acțiune inopinată pe strada Exercițiu din municipiul Pitești, având ca scop verificarea modului de ocupare a domeniului public, respectiv deținerea și respectarea acordurilor eliberate de Primăria Municipiului Pitești.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Potrivit comunicatului transmis de administrația locală, au fost verificați peste 20 de agenți economici, fiind identificate mai multe persoane care desfășurau comerț ambulant neautorizat, având amplasate mese și ambalaje, fără a deține documente legale. Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, conform H.C.L. nr. 283/2021, pentru ”exercitarea activității de comerț pe domeniul public, fără a deține acordul autorităților administrației publice locale”, valoarea acestora fiind cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. Acțiunile de acest fel vor continua pe toată perioada următoare.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din 18 martie. Transportul public metropolitan, extins în Izvorani – Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești