1 an de EDU.CARE! O grădiniță în care este încurajată dezvoltarea personală a fiecărui copil

de | 20.04.2022 13:12 | Lifestyle, Pitești

Educația experiențială îi determină pe cei mici să învețe prin joc, le stimulează dorința de a descoperi și curiozitatea

edu

 

Săptămâna trecută, grădinița privată Edu.Care a celebrat primul an de activitate și cei mici au luat parte la o petrecere de neuitat ce le-a fost dedicată în totalitate. Bazele acestei unități de învățământ au fost inițiativa Claudiei Dragomir, la rândul ei mămică de preșcolar, care a pus toată dragostea și pasiunea în acest proiect, aducându-și alături oameni de calitate, care să le îndrume primii pași ai copiilor ce trec pragul Edu.Care.

educare

„În grădinița noastră se cultivă stima de sine, echilibrul fizic și coordonarea, limbajul, onoarea lucrului bine făcut, dezvoltarea personală.

Inteligența emoțională se dezvoltă prin acceptarea personalității fiecărui copil. Acceptăm și respectăm refuzul, alimentăm nevoia de validare și conectare a fiecărui copil, încurajăm dezvoltarea personalității fiecăruia fără a îi nega individualitatea și trăsăturile de caracter.”, definește Claudia Dragomir conceptul care este urmat în cadrul Edu.Care.

Este un centru de activități antrenante și amuzante, pline de culoare și voie bună, este locul unde copiii merg cu aceeași plăcere cu care se duc la un parc de distracții. Toată joaca din fiecare zi presupune descoperiri ce ajută la acumularea de noțiuni și aptitudini noi, utile atât la școală, cât și în viața cotidiană.

educare

„Lucrăm activități individuale și de grup, petrecem timp în aer liber și, mai nou, am amenajat în curtea grădiniței «colțul de lectură», deoarece vrem ca micuții noștri să stea cât mai departe de ecrane, gadgeturi, tehnologie. Grupele sunt făcute pe categorii de vârstă, activitățile fiind realizate la nivelul de dezvoltare psihologică a fiecărei vârste.

Oferim educație experiențială cu multă iubire, implicare și dăruire. Scopul este ca micuții să se simtă iubiți, apreciați, respectați și încurajați, ceea ce cu siguranță am și reușit!”, ne-a mărturisit Claudia Dragomir.

Înscrierile sunt deschise și se pot face în fiecare zi!

educare

Grădinița Edu.Care Pitești este dedicată dezvoltării armonioase a copiilor și este situată chiar în centrul municipiului, pe str. Armand Călinescu, nr. 11.

Programul începe de la 7.30 și se încheie la 18.00, dar se poate alege și un program scurt, până la prânz.

Educatoarele din cadrul unității sunt specializate ca formator de educație experențială. Pentru a răspunde cerințelor tuturor copiilor, în viitorul apropiat vor parcurge un curs de coordonare și corectarea comportamentelor, efectuat de un terapeut specializat în terapie ABA, care a studiat în SUA. De asemenea, personalul Edu.Care efectuează periodic traininguri de specialitate.

educare

Gamă diversă de opționale

Pe lângă programa specifică învățământului preșcolar, există și multe opționale foarte necesare pentru prichindei, ce îi ajută în dezvoltarea aptitudinilor și gestionarea emoțiilor, respectiv:

  • limba engleză,
  • dezvoltare personală,
  • arte și meserii,
  • codul bunelor maniere,
  • ateliere de creație,
  • dezvoltarea inteligenței emoționale
  • „Ora de sănătate” – la fiecare două săptămâni, cei mici vor avea, ca invitați, specialiști din toate domeniile.

Costuri:

Din luna iulie 2022, costul lunar pentru program complet, de dimineață până la ora 18.00, va fi de 1.300 lei, și va cuprinde toate opționalele.

Se poate alege și programul scurt, până la ora 13.00, cu mese incluse, care presupune un cost de 900 lei.

Deschis și în perioada vacanțelor

Nu aveți cu cine să vă lăsați puiul în perioada vacanțelor școlare sau doar vreți să se distreze și să socializeze într-un mediu sigur, atunci Edu.Care este soluția. Grădinița are porțile deschise și în perioada vacanțelor, iar programul de activități cu siguranță va fi unul atractiv pentru orice copil.

Tel. 0760 404 040

Mail: gradi.edu.care@gmail.com

FB: Grădinița EduCare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole