1 aprilie, ultima zi de plată a impozitelor cu bonificaţie

de | 27.03.2024 14:59 | Mioveni, Administrație

Primăria orașului Mioveni, prin Serviciul de Impozite și Taxe Locale, reamintește contribuabililor că, pentru plata cu anticipație a impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport, datorate pentru întregul an fiscal 2024, de către persoanele fizice, până la data de 1 aprilie 2024 inclusiv, se acordă o bonificație de 10%.

Totodată, administrația locală amintește că termenul inițial de plată era 31 martie 2024, însă, având în vedere că această dată este zi nelucrătoare (duminica), termenul scadent se prelungește până la sfârșitul zilei de luni, 1 aprilie 2024. În această perioadă, impozitele și taxele locale, precum și amenzile contravenționale pot fi achitate și online. Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului la adresa www.ghiseul.ro, secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail la adresa taxemioveni@gmail.com.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Mioveni. S-a montat un limitator de viteză pentru prevenirea accidentelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni