1 Iunie, sărbătorit în avans la Penitenciarul Mioveni!

de | 31.05.2023 08:32 | Știri, Eveniment, Județean

Ziua Copilului este un prilej în plus pentru activități în familie, pentru timp petrecut împreună și multă joacă. Așadar, atât cei mici, cât și cei mari se pot bucura în voie de această zi.

Copii nu au nici o vină pentru greșelile părinților. Iar anul acesta, în acest sens, Penitenciarul Mioveni a hotărât că nici un copil nu ar trebui să simtă lipsa unui părinte și a decis, chiar dacă pentru câteva ore, ca 27 de copii să se bucure de reîntregirea familiei, sărbătorind ziua copilului la picnic, alături de părintele aflat în detenție.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de ieri, 30 mai, în zona de picnic Făget.   Având în vedere specificul evenimentului, accesul publicului în zona de agrement nu a fost permis pe durata întregii zile.

Micuții au primit baloane,  au avut parte de gustări, jucării, cadouri, s-au dat pe tobogane, au ascultat muzică, dar, mai ales, s-au bucurat de prezența ambilor părinți.

De asemenea, cei care au dorit au fost pictați pe față.

Iar fericirea copiilor s-a văzut pe chipul lor, având parte de o distracție pe cinste în aer liber.

Interacțiunea cu familia îi ajută pe cei aflați în detenție să depășească mai ușor momentele prin care trec, dar totodată le dă posibilitatea să reflecteze asupra faptelor sale.

Evenimentul a fost organizat de Penitenciarul Mioveni, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, Asociația „Sfinții Spiridon și Irina” și Luiza Coman-face painting.

sursă foto Facebook Penitenciarul Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ziua Copilului în Argeș. Evenimente și idei de activități de 1 IUNIE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Penitenciarul Mioveni

Ultimele articole