10 străzi din Domnești vor fi modernizate

de | 01.04.2024 11:41 | Rural, Administrație

Veste bună pentru locuitorii din comuna Domnești: 10 străzi vor fi modernizate. Acest anunț vine de la primarul comunei Domnești, Ion Doru Smadu care precizează că proiectul ”Modernizare străzi în comuna Domnești județul Argeș, lot III” a fost aprobat pentru finanțare de către Agenția Pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Astfel, Ion Doru Smădu precizează că pe 29 martie 2024 a fost informat de către AFIR că proiectul a fost aprobat pentru finanțare, urmând ca în cel mai scurt timp să putem începe lucrările de asfaltare.

”Este vorba de asfaltarea a încă 10 străzi și anume: Berzelor, Sergent Donoiu Petre, Horia Cloșca și Crișan, Erou Ilă Gheorghe, Bunavestire, Topilelor, Eroi Frații Preda, Erou Jan Ionescu,Salcâmilor și Privighetoarei! Întreaga investiție se ridică la suma de aproximativ 50 de miliarde vechi (un milion de euro) și va fi suportată integral prin fonduri europene. Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-o acordați pentru transformarea comunei noastre într-o comună europeană!”, a precizat primarul Ion Doru Smadu, potreivit informării celor de la PNL Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marius Nicolaescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Liberalii argeșeni și-au lansat candidații la Mărăcineni, Micești și Bradu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș