Argeșean prins la furt de lemne! S-a ales cu o amendă de 1.000 de lei!

de | 16.01.2024 21:04 | Știri

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat, în cursul zilei de ieri, luni, 15 ianuarie, un argeșean la furt de lemne.

A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Berevoești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară. Acesta nu avea  documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un specialist silvic, care stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1,2 metri cubi lemn foc de esență fag.

Ca urmare a abaterilor constatate, argeșeanul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind aplicată și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

 

Foto descriptiv alesdonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Scandal în mijlocul străzii, după ce s-au întâlnit la Non-Stop!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole