16 ani de NRG Events! Parteneri pentru evenimente memorabile!

de | 26.09.2022 18:35 | Știri, Județean, Lifestyle

Tonul face muzica și muzica face petrecerea reușită, iar unii și-au asumat o misiune din a anima evenimentele pentru a le transforma într-unele memorabile. În urmă cu 16 ani, în Argeș, doi tineri talentați, Oana Neagu și Alin Pirciu, puneau bazele NRG Events, un concept nou pe zona de entertainment, care și-a asumat organizarea de evenimente private și business, de la petreceri de familie, nunți și botezuri, la petreceri corporate, lansări de produse și conferințe.

Au adunat un portofoliu bogat de partyuri, răspunzând de voia bună la peste 1.000 de evenimente, iar fiecare experiență le-a adus noi prieteni și recomandări generoase pe care le regăsim pe pagina lor de Facebook. „Doi oameni care pun suflet în ceea ce fac. Superatmosferă, superenergie, superoameni! Ne-am simțit minunat alături de voi!”, este doar unul dintre mesajele post-eveniment primite de NRG Events, de la una dintre persoanele la petrecerea căruia a asigurat ambientul muzical și a dinamizat petrecere. În urma acestei activități, practicată din pasiunea pentru muzică, având alte cariere în viața de zi cu zi, Oana Neagu și Alin Pirciu și-au câștigat renumele de „oamenii cu gălăgia!”, iar motto-ul lor este „NRG Events – Împreună creăm amintiri!”.

Oana Neagu

La ceas aniversar, am stat de vorbă cu Oana Neagu, care ne-a povestit cum a luat ființă acest proiect, NRG Events, dar și cine sunt ei când nu se ocupă de evenimente.

  • Cum ați ajuns în formula de NRG Events?

– Ne-am cunoscut într-un mediu total nonmuzical și, la scurt timp, când eu căutam aparatura pentru un eveniment, Alin a venit cu ea… și a rămas acolo! (Râde). Cumva am pariat unul pe celălalt și am reușit!

  • Cine sunt Oana Neagu și Alin Pirciu când nu sunt responsabili cu „gălăgia”?

– Oana lucrează în sistemul bugetar la Primăria orașului Ștefănești, lucru de care sunt foarte mândră! Iubesc ceea ce fac și am avut norocul unei instituții aflate în plină ascensiune, cu înclinație către viitor și o echipa tânără, implicată și dinamică, orientată permanent către comunitate.

Alin a crezut cu tărie într-un domeniu care acum câțiva ani nu era foarte dezvoltat. A pus bazele și a dezvoltat mai apoi o rețea de telecomunicații, internet și securitate video recunoscută astăzi pe plan local și nu numai.

Pe amândoi ne definește, în primul rând, seriozitatea față de ceea ce facem în latura profesională și asta cântărește mult și în cazul evenimentelor noastre.

Ne suntem fideli nouă și valorilor noastre și cred că doar așa am rezistat în această formulă pe o piață mereu în schimbare!

  • Oana, știm că viața nu a fost tocmai blândă cu tine și ai avut niște afecțiuni care s-au lăsat cu operații dificile, iar lupta ta e încă în desfășurare. În ciuda acestor probleme de sănătate, la toate evenimentele și în toate contextele în care ne-am întâlnit ai fost numai un zâmbet. Cum reușești?

– Am ajuns la concluzia că tocmai latura aceasta a personalității mele m-a ținut pe linia de plutire și am făcut față mai ușor durerilor și fricilor! Atunci când sunt pe ring, în mijlocul oamenilor, nu mai contează nimic, decât să livrăm ceea ce oamenii așteaptă: zâmbete și voie bună! Acesta cred că este „secretulˮ.

  •  Ce înseamnă NRG pentru tine?

– Este cea mai importantă carte de vizită! Este mediul în care mi-am dezvoltat caracterul (când am început aveam 19 ani) și am avut șansa să cunosc oamenii minunați cu care am legat prietenii pe viață.

NRG Events este pasiunea și nebunia a doi oameni total diferiți, care au reușit să dărâme bariera neîncrederii și să reziste peste ani, creând amintiri neprețuite pentru cei ce ne încredințează cele mai importante evenimente din viețile lor!

NRG Events este suflet și pasiune!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: NRG | Pitești

Ultimele articole