Vești noi despre viitorul Spital Municipal Pitești, anunțate de PNL

de | 26.09.2022 18:50 | Știri, Județean, Pitești, Politic

  • Vești noi anunțate de PNL!

 

Reprezentanții PNL Pitești au anunțat printr-o postare în mediul online faptul că astăzi, 26 septembrie, a fost semnat contractul pentru Studiul de Oportunitate care va sta la baza construirii viitorului Spital Municipal Pitești.

 

În sfârșit avem confirmarea că, în cursul zilei de astăzi, a fost semnat contractul pentru Studiul de Oportunitate care va sta la baza construirii viitorului Spital Municipal Pitești.

 

Este proiectul piteștenilor, susținut de către consilierii locali ai PNL Pitești. Vom pleda pentru el până când îl vom vedea pus în practică, în ciuda piedicilor întâmpinate la nivel local.

 

Prima grijă a unei administrații ar trebui să fie investiția în sănătatea propriilor cetățeni, chiar dacă prioritățile par a fi, cumva, răsturnate la Pitești.

 

Ținem aproape, ÎMPREUNĂ, pe acest drum!” transmit liberalii argeșeni.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Pitești | PNL | PNL Pitești

Ultimele articole