187 bilete noi de tratament balnear repartizate pensionarilor argeșeni

de | 18.10.2022 09:44 | Știri

Casa județeană de pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 16 din acest an, cu date de plecare în perioada 2 – 5 noiembrie 2022, au fost repartizate un numar de 187 bilete de tratament balnear.

Biletele repartizate sunt pentru statiunile: Amara, Caciulata, Calimănești, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Olănesti, Pucioasa, Slănic Prahova.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

De menționat că eliberarea biletelor se va face în perioada 17 – 25 octombrie 2022, conform planificarii care este anunțată telefonic  fiecarui beneficiar.

Reprezentanții Casei de Pensii mai anunță că au ramas 27 bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Felix, 1 Mai și Pucioasa.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Important de menționat că biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa de Pensii Arges | Covasna | Prahova

Ultimele articole