Știai că poți să faci asta pe Netflix? Funcția pe care nu o cunosc mulți dintre utilizatori

de | 01.01.2023 22:40 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Netflix are o funcție mai puțin cunoscută de către utilizatori, deși aceasta a fost introdusă de ceva vreme de către serviciul de streaming.

Este vorba despre un joc trivia, extrem de distractiv, potrivit celor care l-au încercat deja. Abonații Netflix au parte de o experiență interactivă prin răspunderea la anumite chestionare privind seriale Netflix.

Mai exact, este un fel de test pe Netflix, numit Triviaverse, la care pot participa doi jucători, iar câștigător va fi cel care va ținti un scor mai mare.

Cei care se descurcă foarte bine și răspund corect întrebărilor, vor primi un bonus.

Funcția poate fi găsită căutând Triviaverse în bara de căutare.

Abonamentele la Netflix se ieftinesc!

Netflix a anunțat în urmă cu câtevaluni ca va ieftini tarifele abonamentelor cu scopul de a aduce noi clienți, având în vedere că foarte mulți abonați ai Netflix au renunțat la companie în prima jumătate a anului 2021.

Însă, cei care vor beneficia de abonamente mai ieftine, vor avea introduse reclamele.

Prin urmare, pentru 7 dolari pe lună, clienții vor avea acces la o gamă variată de seriale și filme, însă vor avea de vizualizat și 4-5 minute de reclame pe oră.

netflix (1)

Foto: Pixabay

Reprezentanții Netflix ar fi spus că includerea reclamelor este necesară, făcând referire la celelalte servicii de streaming care au apelat deja la această variantă și nu au devenit mai puțin urmărite sau mai puțin apreciate. Netflix speră că nici în cazul lor nu vor apărea nemulțumiri din partea utilizatorilor săi.

Ce este Netflix?

Netflix este un serviciu de streaming care se adresează acelor utilizatori ce doresc să vizioneze seriale și filme fără reclame prin intermediul unui dispozitiv cu acces la internet. Utilizatorii își pot face un abonament, iar în baza acestuia să beneficieze de acces la toate filmele și serialele disponibile pe Netflix.

Totodată, utilizatorii au posibilitatea de a-și descărca serialele și filmele preferate pe dispozitivul iOS, Android sau Windows 10. Acestea pot fi vizionate fără a se conecta la internet.

Poți viziona conținutul Netflix pe orice dispozitiv conectat la internet pe care ai instalat aplicația Netflix, inclusiv pe Smart TV, console de jocuri, playere media pentru difuzare online, decodoare, smartphone-uri și tablete. De asemenea, poți viziona Netflix pe computer folosind un browser de internet.
Dacă deții mai mult de un dispozitiv compatibil cu serviciul Netflix, poți trece oricând de pe un dispozitiv pe altul. Abonamentul tău determină numărul de ecrane pe care poți viziona concomitent, dar nu restricționează numărul de dispozitive la care îți poți conecta contul. Dacă vrei să vizionezi pe un alt dispozitiv, conectează-te la Netflix de pe un alt dispozitiv”, se arată pe site-ul oficial al serviciului de streaming.

În fiecare regiune, conținutul Netflix este diferit și se poate modifica periodic. De asemenea, Netflix poate fi accesat în peste 190 de țări din lume.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vremea în luna ianuarie! Când vin ninsorile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Netflix