Au furat din mașina unui curier chiar în centrul Piteștului! Prinși de polițiștii locali

de | 20.04.2022 14:50 | Eveniment, Pitești, Știri

 

În jurul orei 14.00, un cetățean a anunțat patrula de Politie Locală din zona Primărie, ca a fost jefuit de două persoane.

Bărbatul, șofer la o firmă de curierat , a oprit mașina în zona Teatrului Davila pentru a livra un colet, timp în care a lăsat autoturismul descuiat.

Doi indivizi, unul de 20 de ani din Dobrogostea ( cunoscut și pentru alte fapte penale) și celalalt minor de 11 ani din Razboieni, au văzut că mașina nu este închisă și au sustras o cutie din ea apoi au fugit.

Aceștia au fost prinși la scurt timp de polițiști care s-au ghidat după semnalmentele oferite de către șofer. Au fost prinși tot în zona centrală a orașului.

Aceștia și-au recunoscut fapta și au fost predați Secției 1 Politie. În coletul respectiv se afla o pernă, o carte și o sticla cu vin. Perna și cartea au fost abandonate într o toaletă publica din zona și sticla de vin au ascuns o într un tomberon urmând sa o consume ulterior. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cercetările vor continua.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole