BOGAȚI. Vești bune transmise de primarul Ion Gîrleanu

de | 02.03.2024 09:14 | Județean, Administrație

Un număr de 27 de unități școlare din Argeș au primit finanțare în cadrul Programului Național „Masa sănătoasă” iar printre acestea se numără și cea din comuna Bogați.
De precizat că suma alocată pentru anul acesta este de 740.000 lei, precizează primarul Ion GÎrleanu care transmite că prin acest program un număr de 333 de copii vor beneficia gratuit de un suport alimentar corespunzător în limita unei valori zilnice de 15 lei.
Dragi consăteni,
Având în vedere preocuparea permanentă pe care o am pentru buna desfășurare a activităților din școala noastră, am făcut toate demersurile necesare pentru crearea unui stil de viață sănătos pe perioada desfășurării cursurilor.
Astfel în cadrul Programului Național „Masa sănătoasă”, din cele 102 localități ale județului Argeș, doar 27 de unități școlare au primit finanțare printre care se numără și comuna Bogați.
Suma alocată pentru anul 2024 este de 740.000 lei (7 miliarde 400 de milioane lei vechi).
Prin implementarea acestui program un număr de 333 de copii vor beneficia zilnic, în mod gratuit, de un suport alimentar corespunzător în limita unei valori zilnice de 15 lei.
Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ pentru copiii noștri și evidențiază angajamentul autorității locale în asigurarea unui mediu sănătos și propice dezvoltării lor.
Sănătatea și educația copiilor noștri reprezintă baza pe care clădim viitorul comunității și vă asigur de faptul că întotdeauna voi fi preocupat de localitatea noastră.”, a transmis primarul Ion Gîrleanu pe pagina de socializare.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați

Ultimele articole