Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unei mașini, în trafic

de | 02.03.2024 09:20 | Național, Eveniment

Imagini şocante au fost surprinse în traficul din București. Este vorba despre un copil mic care a fost filmat în timp ce se află într-o mașină marca BMW, aplecat pe geamul autoturismului, în mers.

page - Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unei mașini, în trafic

O participantă la trafic, aflată chiar în spatele mașinii cu pricina, a fost cea care a filmat incidentul care putea să aibă un final tragic și a anunțat poliția.

Am încercat să dau semnale șoferului din față, dar văzând că nu se oprește și își continuă drumul, am apelat la un polițist pe care l-am întâlnit în intersecție și i-am semnalat situația.

Eu am depășit mașina în care se afla copilul și am semnalat situația polițistului, faptul că în spetele meu este un copil ieșit pe geam. Nu știu dacă polițistul căruia i-am semnalat cazul a intervenit.

Copilul era mai mult de jumătate ieșit afară. Nu mi-am putut da seama dacă copilul avea scaun pentru că în parte din spate mașina avea geamuri fumurii”, a declarat femeia, potrivit antena3.ro

Ulterior, oamenii legii au început cercetările și l-au identificat pe șofer, care a fost sancționat. A primit avertisment scris și 3 puncte penalizare.

Din verificări a reieșit că, pentru un interval scurt de timp, fata nu ar fi fost fixată și prinsă într-un scaun auto omologat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, precum şi pasagera din spate, o femeie în vârstă de 37 de ani. Totodată, din verificări a reieşit faptul că pentru un interval scurt de timp, minora nu ar fi fost fixată şi prinsă într-un scaun auto omologat”, a transmis Brigada Rutieră.

Din păcate, părinții inconștienți își expun micuții la pericole uriașe.

Foto: antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii ar putea fi obligați să scadă din viteza indicată de radar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole