anchetaonline.ro

2 bărbați din Argeș – închiși pentru trafic de minori și încălcarea ordinului de protecție

de | 25.10.2022 15:48 | Știri, Eveniment, Județean

În ziua cursul zilei de 12 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota aplicat un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, și au încarcerat un bărbat de 24 de ani, din Bradu.
Tânărul este condamnat la cinci ani, zece luni și 20 de zile de închisoare, după ce a săvârșit infracțiunea de trafic de minori.
Totodată, în cursul zilei de ieri, luni, 24 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au aplicat un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, și au încarcerat un bărbat de 34 de ani.
Acesta este condamnat la doi ani de închisoare după ce a săvârșit infracțiuniea de amenințare și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis ordin de protecție provizoriu a obligației de a păstra o distanță minimă determinată față de victimă și dispusă prin ordin de protecție.

Foto descriptiv.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Presupusul ucigaș al fetei găsite moartă pe câmp, găsit decedat după un accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: