anchetaonline.ro

Vești bune legate de construirea dispensarului uman din Ștefănești

de | 25.10.2022 15:45 | Administrație, Județean, Ștefănești, Știri

  • Vești bune pentru locuitorii din Ștefănești!

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a anunțat faptul că a fost demarată procedura de achiziție pentru construirea Dispensarului uman din localitate.

Ștefănești dispensar

 

Stimați cetățeni,

Așa cum am anunțat, atragerea fondurilor externe rămâne o prioritate pentru mine, în schimbarea imaginii orașului, cu dorința de a transforma visele în realitate.

Astfel,  sunt în măsură să vă comunic că a fost demarată procedura de achiziție pentru obiectivul de investiții: „Construire dispensar uman în orașul Ștefănești, localitatea Ștefăneștii Noi, Aleea ICHV nr. 226, județul Argeș”(zona Piață Agroalimentară)”, a precizat edilul.

 

De menționat că investiția este finanțată prin Compania Națională de Investitii – C.N.I., Programul național de construcții de interes public sau social – subprogramul „Unități sanitare”, procedura de achiziție fiind demarată de către Compania Națională de Investiții iar valoarea investiției este de 1.406.712 euro inclusiv TVA.

Ștefănești dispensar

Clădirea va cuprinde cabinete medici de familie, cabinete specializate, farmacie, iar spațiile din jurul clădirii vor fi și ele amenajate.

Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!”, a mai adăugat Nicolae Velcea.

 

Ștefănești dispensar

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț pentru pensionarii din Argeș! Ce se întâmplă cu biletele de tratament balnear

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești