anchetaonline.ro

Presupusul ucigaș al fetei găsite moartă pe câmp, găsit decedat după un accident rutier!

de | 25.10.2022 15:03 | Știri, Eveniment, Național

După ce în urmă cu doar câteva zile, tânără de 21 de ani a fost găsită moartă pe un câmp între localităţile Frumoasa şi Bragadiru din Teleorman, un alt băiat a fost găsit decedat în apropiere.

Conform Digi 24, după o anchetă care a scos mai multe lucruri la lumină, băiatul găsit mort este chiar presupusul ucigaș al fetei. Tânărul de 25 de ani, fostul iubit al tinerei, a intrat cu mașina într-un copac la doar câțiva kilometri distanță și a murit, relatează ImpactNews24.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Conform sursei, băiatul nu accepta că fata și-a început o nouă relație și a decis să se întâlnească duminică seară, în Alexandria.

 

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un elev de clasa a VI-a a fost arestat pentru tentativă de omor!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: