Au început înscrierile pentru „Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2022”

de | 25.10.2022 14:10 | Știri, Județean, Lifestyle, Politic

Vicepreședintele PNL, Cătălin Andrei, transmite o informare, în atenția meșterilor și artizanilor din Argeș care doresc să participe la „Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2022” de la Iași.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului decontează cheltuielile cu cazarea și cu transportul expozanților și al produselor acestora.

Târgul va avea loc în perioada 3 – 6 noiembrie 2022, la Iaşi, în incinta Atrium – Palas Mall.

 

Cum să merg eu la Iași” o să spuneți, “că e drumul lung, costă transportul și cazarea”. Dar aici apare chestia faină, că prin intermediul programului se asigură participarea gratuită la târg pentru beneficiarii selectaţi în urma înscrierii on-line în program.

 

De asemenea, cheltuielile privind cazarea și transportul beneficiarilor și a produselor acestora la/de la eveniment în sumă forfetară de 2.500 lei/beneficiar vor fi decontate prin „Programul naţional pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului”.

 

În cazul beneficiarilor reprezentați de societăţi cooperative, inclusiv societăţi cooperative meşteşugăreşti mixte, de asociaţii sau fundaţii, suma forfetară de 2.500 lei se acordă fiecărui expozant înscris distinct în aplicația electronică de către beneficiar, în limita a maximum 10 expozanți înscriși de aceeași organizație”, transmite Cătălin Andrei.

 

Toți operatorii economici interesaţi se pot înscrie pe site-ul www.programe-imm.ro.

De menționat că aplicaţia s-a deschis astăzi, 25 octombrie, la ora 10:00 iar ultima zi de înscriere pentru participare la târg este 29 octombrie, ora 20:00.

Pentru ediția din acest an sunt așteptați 100 de expozanți.

 

Nu mai stați pe gânduri, înscrieți-vă în aplicație că locuri nu sunt multe și experiența unei expoziții pentru meșteșugari în târgul Iașiului nu trebuie ratată”, mai adaugă acesta.

Mai multe informații puteți afla AICI.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole