Un elev de clasa a VI-a a fost arestat pentru tentativă de omor!

de | 25.10.2022 14:04 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de clasa a VI-a, din Probota, a fost arestat preventiv după ce a lovit o femeie cu un ciocan în cap. Băiatul în vârstă de 16 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Deși tânărul are 16 ani, acesta ar trebui să fie în clasa a VI-a, dar a abandonat școala.

Conform Digi24, băiatul a lovit-o în cap cu un ciocan pe bunica iubitei lui după un scandal la care a fost prezent. Evenimentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, iar acum, tânărul a fost dus în fața judecătorilor. Pe numele lui, Samir Alexandru Paraschiv, este acuzat de tentativă de omor.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi și dispune arestarea preventivă a inculpatului PARASCHIV SAMIR-ALEXANDRU, cercetat în dosarul nr. 819/P/2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, pe o durată de 30 de zile, de la 21.10.2022 până la data de 19.11.2022, inclusiv”, au declar judecătorii ieșeni.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: