Sponsor nou la FC Argeș! Echipele de baschet și de volei finanțate de Mihai Coteț

de | 25.10.2022 13:20 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Mihai Coteț sponsorizează FC Argeș!

 

Omul de afaceri Mihai Coteț a răspuns nevoilor financiare ale echipelor de baschet și de volei, sponsorizându-le prin intermediul  societății pe care o manageriază de mai bine de 20 de ani, Radical Zero. A ales să facă acest lucru cu atât mai mult cu cât investițiile în această zonă s-au diminuat, în paralel cu creșterea bugetelor care au mers către echipa de fotbal.

baschet cotet

 

Radical Zero le-a purtat noroc baschetbaliștilor de la FC Argeș încă de la primul meci. Jucătorii au obținut o victorie foarte importantă împotriva SCM U Craiova, contracandidați direcți la locurile fruntașe ce duc spre primele patru echipe din grupă.

Echipa de volei feminin va debuta în ediția 2022-2023 a primei ligi a Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia A1, în data de 29 octombrie, cu un meci în deplasare, la CSM Știința Bacău.

volei cotet

 

Mă bucur să pot întinde o mână de ajutor, la nevoie, echipelor noastre, mai ales că vorbim despre baschet și volei, două zone în care nimeni nu se înghesuie cu bani, în ciuda eforturilor care se fac și a rezultatelor obținute.

 

Am semnat cele două contracte într-un moment în care era mare nevoie de susținere financiară și îmi doresc ca și alți oameni de afaceri să sprijine aceste echipe ce reprezintă Piteștiul în primele ligi naționale, pentru că performanța lor sportivă merită toată investiția.

 

Le țin pumnii fetelor de la volei pentru meciurile din eşalonul de elită al voleiului feminin românesc, unde au promovat în acest an. Știu că sunt niște luptătoare!

 

Sâmbăta aceasta, îi invit pe piteșteni să le facă galerie băieților de la baschet, la Sala Sporturilor Trivale, în meciul cu CSM Târgu-Mureș.” a declarat managerul Radical Zero, care este și consilier local în cadrul Consiliului Local Pitești, deci cunoaște îndeaproape necesitățile sportului piteștean.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole