22 martie – Ziua mondială a APEI

de | 22.03.2024 15:00 | Mioveni, Lifestyle

  • Ziua mondială a APEI!
ziua apei CC Mioveni
Reprezentanții Centrului Cultural Mioveni amintesc faptul că în fiecare an, ziua de 22 martie marchează ziua mondială a APEI.
Aceștia mai subliniază faptul că decizia instituirii acestei sărbători a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, la 22 decembrie 1992 iar în România, această zi se sărbătorește din anul 1993.
Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducerea în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă, mai transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.
Totodată aceștia ne mai transmit că aceasta este „cea care ne amintește de importanța celei mai prețioase resurse din lume”.
Foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni