227.500 lei pentru cazarea și masa persoanelor refugiate, care locuiesc în Pitești

de | 09.01.2023 11:42 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Economic, Județean, Lifestyle, Pitești

În ultima lună a anului trecut au fost înregistrate solicitări privind acordarea ajutorului material pentru 118 persoane refugiate, care locuiesc în Pitești. Suma totală pentru cazare și masă este de 227.500 lei, anunță municipalitatea din Pitești.

Primăria Municipiului Pitești anunță că sumele alocate ca sprijin financiar pentru găzduirea cetățenilor ucraineni refugiați vor fi decontate conform legislației în vigoare!

”Pentru luna decembrie 2022, au fost înregistrate solicitări privind acordarea ajutorului material pentru 118 persoane refugiate, care locuiesc în Pitești. Finanțarea va fi decontată în perioada imediat următoare. Suma totală pentru cazare și masă, aferentă acestei luni și acordată conform prevederilor legale, este de 227.500 lei. Banii alocați de către Guvern, pentru fiecare refugiat, acoperă costurile cazării (50 de lei/zi) și o sumă zilnică pentru hrană (20 de lei)”, anunță municipalitatea Pitești într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect în dezbatere publică. Burse lunare în străinătate, de cel puțin 1.000 de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești