250.000 de euro ca să te muți în casa fostului deputat „Mitralierăˮ

de | 22.10.2022 22:40 | Știri, Județean, Lifestyle

Parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu a intrat în istoria mandatului trecut sub porecla „Mitralieră”, pseudonim sub care îl cunoaște o țară întreagă. Celebritatea sa a rămas viabilă încă, chiar dacă politicianul a dispărut din lumea politică argeșeană, revenind la ce făcea și înainte de a fi deputat, adică business, care se vede că i-a adus venituri consistente.

catalin-radulescu ap euro

Luna aceasta, pe pagina personală de Facebook, Cătălin Rădulescu a anunțat că a pus în vânzare un penthouse uriaș, format din 2 apartamente unite.

Acesta este situat la ultimul nivel al unui bloc de 6 ataje, aflat în cartierul Găvana 2, lângă pădure. Penthouse-ul are în componență 4 camere cu următoarele destinații: 2 dormitoare, 1 dressing, 1 bucătărie open space, zonă de servire a mesei, salon, terasă închisă, 2 băi și terasă deschisă.

catalin-radulescu ap euro

Suprafața construită este de 144 mp, din care terasa deschisă ocupă 9,28 mp. Și, mai mult decât atât, locuința este predată la cheie, cu tot mobilierul și echipamentele din interior, care, după cum se vede din imagini, sunt din gama premium. Finisajele și designul par de înaltă calitate și bun-gust.

catalin-radulescu ap euro

Prețul cerut de către ex-deputatul Cătălin Rădulescu este de 250.000 euro.

Acesta are în proprietate și două garaje (unul de 12 mp și un al doilea de 13 mp) pe care le vinde separat, cu 20.000 euro.

catalin-radulescu ap euro

Conform ultimei sale declarații de avere postate pe site-ul Camerei Deputaților, din 2020, Cătălin Rădulescu este un adevărat latifundiar. Are proprietăți în Pitești (3 terenuri în intravilan), Albota (3 terenuri în extravilan), Snagov (1 teren extravilan) și pădure în Băbana și Poiana Lacului, toate achiziționate în intervalul 2005 – 2008.

catalin-radulescu ap euro

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Rădulescu