26 martie – Ziua Internațională a Luptei Împotriva Epilepsiei

de | 22.03.2023 11:41 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Epilepsia, afecțiunea neurologică ce poate afecta persoane de toate vârstele

Ziua Internațională a Luptei Împotriva Epilepsiei este marcată în fiecare an la 26 martie.

epilepsie zi
Reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești anunță cu această ocazie că se alătură eforturilor Asociației ,,More than a SMILE’’ de a aduce în atenția publicului impactul pe care epilepsia îl are în viața oamenilor afectați de această boală și, implicit, asupra întregii societăți.
În acest context, duminică, 26 martie 2023, de Ziua Internațională a Luptei Împotriva Epilepsiei, de la ora 21:00, până luni, 27 martie la ora 08:00, va fi proiectată culoarea mov pe clădirea primăriei din Pitești, ca simbol al luptei constante împotriva epilepsiei, dusă de întreaga comunitate medicală și de cercetare de pe mapamond.
Epilepsia este o afecțiune neurologică ce poate afecta persoane de toate vârstele și poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții. De aceea, este important să aducem în atenția publicului această problemă și să sprijinim organizațiile care se ocupă de susținerea pacienților și a familiilor afectate.”
Piteștenenii care doresc să sprijine Asociația ,,More than a SMILE’’ pot contribui prin oferirea de resurse și suport pentru pacienții cu epilepsie și pentru familiile lor, precum și prin promovarea educației și a sensibilizării publicului larg cu privire la această afecțiune.

Foto: Facebook 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești