37 de kilograme de droguri trimise prin curier în România!

de | 09.03.2023 13:40 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din Timișoara a cumpărat 37 de kilograme de droguri din Spania, pe care le-a expediat, ulterior, spre România, prin intermediul unei firme de curierat, în trolere.

Acum, individul riscă ani grei de închisoare, după ce a fost prins, în flagrant, exact în momentul în care ridica două dintre bagajele ticsite cu droguri, conform Digi24.

Bărbatul a cumpărat 37 de kilograme de canabis, din care credea că va face bani frumoși o dată ce ajung în românia. Acesta a fost prins ieri, miercuri, 8 martie, fix în momentul în care ridica bagajele.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat și este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. El urmează să fie prezentat Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 08.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. În cauză s-a reținut că, inculpatul s-a deplasat în Spania de unde a achiziționat cantitatea de aproximativ 37 de kilograme de canabis, pe care a ambalat-o și expediat-o prin intermediul unei firme de curierat către România. La data de 08.03.2023, acesta a fost prins în flagrant de către organele de urmărire penală în timp ce ridica, din municipiul Timișoara, două dintre coletele expediate din Spania, în care se aflau disimulate drogurile de risc.”, se prezintă în comunicatul DIICOT.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ: Un bărbat a fost găsit mort după ce a căzut de la înălțime!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: