David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 m liber, la Campionatele Mondiale de la Lima!

de | 04.09.2022 10:44 | Național, Știri

Federaţia Română de Nataţie anunță sportivii înotători români David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu au reușit performanța de a se califica în finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori de la Lima, Peru.

Prima veste bună din Peru, din această noapte, ne-o dau David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu, care s-au calificat împreună în finala probei de 100 m liber. După o semifinală fără emoţii, David a ajuns în finală cu cel mai bun timp din semifinale: 48,17 secunde. În aceeaşi probă, şi tot fără mari emoţii, Patrick Sebastian Dinu a trecut de semifinale. Timpul său din semifinale a fost de 50,22 secunde”, informează FRN într-un comunicat.

Finala probei va avea loc în noaptea de duminică spre luni, 4 spre 5 august, de la ora 2:02, ora României, scrie Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu rata ultima zi de Analogue Festival!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici